Moje šťastná hvězda

Yvetta Blanarovičová: Stala se terčem pomluv

Kolegyně jí nemohou přijít na jméno. Yvetta Blanarovičová (55) je ženám ve svém okolí trnem v oku už delší dobu. A to hned kvůli několika věcem. Nejenže je na svůj věk stále krásná a nemá snad jedinou vrásku, ale také má krásného a chytrého syna, práci, jakou si zamane, a peníze.

Úspěch se zkrátka neodpouští. Jenže nyní se ještě k tomu všemu začalo proslýchat, že se o ni už přes rok uchází pohledný a také velmi movitý italský podnikatel. Prý jde o někoho hodně známého, avšak ani její kamarádky nechtějí prozradit, o koho jde.

Nicméně onen neznámý muž si ji má údajně už brzy odvézt do zahraničí. Nikdo však neví, zdali natrvalo, nebo jen na několik měsíců. Jisté ale podle jejích nejbližších přátel není ani to, zdali skutečně odjede.Chce zůstat v Česku hlavně kvůli svému synovi, na kterém je závislá.

Má peněz na rozdávání

Když se to doslechly její kolegyně, pomluvy se v hereckých kuloárech začaly šířit rychlostí blesku. Blanarovičová totiž, ač nikde moc nehraje nebo jen v malých rolích, má peněz na rozdávání.A nikdo neví, odkud. Také kdykoli se o nějakou práci uchází, dostane ji. Ačkoli že by se ucházela o nějakou práci příliš často, to se zase říct nedá. Má totiž spoustu jiných aktivit, které možná souvisejí s jejím novým italským milencem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden