Moje šťastná hvězda

Yvetta zoufale shání chlapa!

Jen málokdo by hádal, že už příští září oslaví šedesátiny. YVETTA BLANAROVIČOVÁ (58) snad ani nestárne. Každý se proto diví, že už je dlouhá léta bez partnera. Sama po něm ale velice touží. V čem je problém?


Bývalá hvězda nekonečné Ulice a představitelka čertíka z oblíbené pohádky Princezna ze mlejna Yvetta Blanarovičová (58) na muže nikdy neměla moc štěstí. Kdekdo si myslel, že s přibývajícím věkem na lásku definitivně zanevřela.


Opak je ale pravda Náruč muže jí velice chybí a podzim života rozhodně nechce strávit sama. „Těším se na moment života, kdy zase zažiju prázdniny značka ideál,“ přiznala otevřeně. Vyjde jí to konečně po všech těch nezdarech?


S otcem syna to neklaplo


Ačkoli touží po lásce, otevřeně přiznává, že pokud to ve vztahu neklape, nemá cenu to lámat přes koleno a je lepší všechno ukončit. To se stalo i v případě režiséra Pavla Tomana, s nímž má syna Matyáše (34), na kterého je nesmírně pyšná. S bývalým mužem má ale krásný vztah dodnes a říká, že jsou velice dobrými přáteli. 


Jen ji sprostě využíval?


Několik let randila s podnikatelem Janem Mlezivou (69) a vypadalo to, že je to konečně ten pravý. Jenže ten si prý poté našel milenku a romanci byl najednou konec. Asi nejznámější vztah prožila s mladším hudebníkem Marcem Pillem (47).


S tím začala spolupracovat, nastěhovala si ho k sobě, sháněla mu byt a vypadalo to, že pro něj udělá první poslední. Jenže on se jí za všechnu její péči neodvděčil ničím jiným než nevěrou.


S milenkou si dokonce měl psát z jejího vlastního počítače. A to se přitom nechala slyšet, že by s ním měla klidně ještě dalšího potomka! Od té doby sice měla ještě nějaké partnery, s žádným se už ale raději nepochlubila veřejně. Dočká se někdy pohádkového konce?


Neměla to snadné


Bohužel to ale nejsou jen chlapi, kteří jí přidělávali vrásky na čele, klid neměla ani v rodině. Jeden z jejích bratrů tragicky zahynul, druhý onemocněl rakovinou, jíž nakonec podlehl. Všichni proto věří, že jednoho dne se na ni opět usměje štěstí a ta pravá láska jí do života přece jen vstoupí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden