Moje šťastná hvězda

Yvonne Přenosilová: PROČ SE PŘED LIDMI SCHOVÁVÁ?

Minulý rok v létě v rodinném kruhu a s nejbližšími kamarády oslavila YVONNE PŘENOSILOVÁ (70) kulaté narozeniny. Na veřejnosti se ale příliš často neobjevuje. Vlastně vůbec. Kam slavná zpěvačka zmizela a co teď dělá?

Sice už je v duchůdovém věku a na důchod má jistě právo, ale všichni se diví, že nikdy oficiálně neukončila svou kariéru, a přes rozhodně to není tak, že by na svou rodnou zem zapomněla. Občas se sem přece jen vrací, a to především kvůli svým známým a přátelům. Prý už to ale není ono. Posezení s přáteli, na které se vždycky tak těší, už dávno nejsou, co bývávala. Není to jako dřív „Takové ty babince, které jsme dělaly, to už není. Sama nevím proč. Nějak každý řeší to svoje, lidi na sebe nemají čas a mrzí mě to, protože to bývalo úžasné,“ vzpomíná zpěvačka a he to po ní není už několik let ani vidu ani slechu. Nedávno však v jednom ze svých zatím posledních rozhovorů prozradila, že zkrátka dělá jen to, co ji baví.

Doma jen „na otočku"

Trávím hodně času v Mnichově, kde mám syna, a musím říct, že je mi tam dobře. Do Čech jezdím někdy na pár dní, někdy na déle, natočím nebo odvysílám na Country rádiu svůj pořad a jedu zpět,“ prozradila důvod, proč ji její fanoušci v Česku hned tak nepotkají. „Je tam úplně jiná nálada. Lidé k sobě mají blíž a rozhodně neřeší blbosti jako u nás, jestli na Hradě zvítězil jeden nebo druhý. Upřímně, je to jedno,“ prozradila důvod, proč raději tráví téměř všechen čas v sousedním Německu.

Vadí jí vztahy v českých rodinách

Vadí jí, že tady v Česku se lidé hádají kvůli nepodstatným věcem, a to dokonce tak moc, že se kolikrát rozhádá celá rodina. Ale rozhodně to není tak, že by na svou rodnou zem zapomněla. Občas se sem přece jen vrací, a to především kvůli svým známým a přátelům. Prý už to ale není ono. Posezení s přáteli, na které se vždycky tak těší, už dávno nejsou, co bývávala.

Není to jako dřív

„Takové ty babince, které jsme dělaly, to už není. Sama nevím proč. Nějak každý řeší to svoje, lidi na sebe nemají čas a mrzí mě to, protože to bývalo úžasné,“ vzpomíná zpěvačka a herečka. Rozhodně si prý ale nechce jenom stěžovat. Prý jí v součastnosti nic nechybí.

Yvonne Přenosilová, syn Maxmilián

Ještě nekončí

„Mám co jíst, mám kde bydlet, mám skvělého syna Maxmiliána. Teď má novou přítelkyni, která je moc prima, takže není co řešit,“ směje se. Svou kariéru také ještě rozhodně neukončila, jenom nemá potřebu být pořád na očích. Až prý sama uzná za vhodné, zase se s velkou pompou objeví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden