Můj čas na kafíčko

Z brutálního rozvodu se Ivana Andrlová vzpamatovávala dlouhé roky!

Můj čas na kafíčko

Tvrdil o ní, že ho už dva roky před rozvodem podváděla!

Výrazně staršího Ivana Vyskočila (74) si herečka Ivana Andrlová (59) brala krátce po dvacítce. Neodradilo jí, že už měl dvě manželství za sebou. Litovala toho až po 14 letech!

Už v mládí si Ivana Andrlová na vlastní kůži zkusila, jaké to je být slavná už v mládí. Vyrůstala v Chocni a chodila tam na Lidovou školu umění. Herectví ji nijak nepřitahovalo, spíš zpěv a tanec.

Když zjistila, že na pražské konzervatoři existuje i hudebně-dramatické oddělení, rozhodla se, že se tam pokusí dostat. A vyšlo to hned napoprvé. Kdyby ji nevzali, nejspíš by dělala to samé povolání jako její maminka - byla by učitelkou.

Měla stovky ctitelů!

Mladá dívka měla štěstí, že si ji tehdy vybrali do televizní komedie Podnájemníci. Dozvěděla se o tom ve stejný den, kdy zjistila, že ji

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden