Moje šťastná hvězda

Z čeho má Bára Nesvadbová komplex?

Je to vada na kráse!

Také byste do spisovatelky BÁRY NESVADBOVÉ (41) řekli, že snad nemá žádnou chybičku? Omyl, i když je šéfredaktorkou světového módního magazínu, vadu na kráse má.

Nesvadbová vždy nebyla štíhlou blondýnou, tedy takovou, jaké ukazují prestižní módní magazíny. Možná si ještě vzpomenete na její buclatější tvářičky, které ji zdobily před porodem dcerky BIBI (12). Jenže nejen porod, ale možná i stres, který Bára prožívala, když se dva roky po svatbě v roce 2003 rozváděla se svým mužem KARLEM BŘEZINOU (43), způsobil, že výrazně zhubla. Sluší jí to. Má ale nejméně jednu dokonalost, kterou umně maskuje, a kdyby si kvůli tomu neutahovala z jiných, možná si toho ani nevšimneme.

Utahuje si z ostatních

Bára, i když nosí culík, tak dokáže za- krýt, že jí tak t rochu odstávají ouška. Na tuto nedokonalost upozornila před dvěma lety, když se zúčastnila pořadu Prostřeno!, a tak trochu vykolejila partnerku hostitele IVAN VYSKOČILA (70) ROMANU (25) „Jé, máte odstávající uši!“ byla spontánní Bára, které se pak dostalo rozpačitého pohledu Romany a poznámky Vyskočila.

„Určitě jste jí, Báro, udělala radost,“ pronesl herec a Bára se pak snažila vše napravit. „To je správně, já to mám úplně stejný, fakt. Máme to v rodině,“ přiznala spisovatelka. Že ale v dnešní době nejde na tak banální zákrok, jako je operace uší?

Není to podstatné

Pravda je, že Nesvadbová zase tak velké „plachťáky“ nemá. A spisovatelka tak nemá důvod jít zbytečně „pod kudlu“. To naopak když byla při těle, svůj vzhled řešila mnohem víc. Když si dnes vzpomene na své dřívější kypřejší časy, neubrání se smíchu. Jednou nás pobavila historkou, kdy si vzpomněla na jednu z významných událostí ve svém životě, na níž měla růžové šaty, které její tvary jen zdůraznily. „Vypadala jsem jako růžový pudink,“ vzpomíná Bára. Oproti tomu jsou mírně odstáté uši jen slabé kaf íčko. Zkrátka se s tím naučila žít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden