Můj čas na kafíčko

Z čeho má Čvančarová noční můry?

Patří mezi nejkrásnější české herečky a tak se není čemu divit, že ji chtějí do téměř každého televizního pořadu pro celebrity, jak na soukromých tak veřejnoprávních televizních stanicích. Nedávno byla Jitka Čvančarová (38) hvězdou soutěže Tvoje tvář má známý hlas, kde byla jedním z porotců.

Tam už ji ale znovu nechtěli a to i přesto, že měla podle známých touhu účinkovat i v druhé řadě. Jenže ji tvůrci pořadu vyměnili za Ivu Pazderkovou (36). Teď ale herečka prozradila, co už by nikdy v životě absolvovat nechtěla! O co jde?

Učinkování v Tváři jí vyfoukla Pazderková.

S hrůzou vzpomíná na taneční pořad StarDance! Když byla tázána, zdali by si někdy účinkování v pořadu chtěla zopakovat, její odpověď byla jasná. „Ne, to v žádným případě! Jednou bohatě stačilo. Ve StarDance mě hlavně stresoval ten pocit odpovědnosti. Jak člověk jde ven s profesí, která není jeho, o kterou se nemůže opřít a kterou ví, že ji v životě nebude umět na nějaký vysoký úrovni,“ přiznala Čvančarová.

Jenže právě díky tomuto pořadu potkala svou životní lásku, svého současného manžela Petra Čadka (37). Bojí se snad, že by se snad v pořadu zamilovala i podruhé?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden