Můj kousek štěstí

Z čeho má takový strach?

Sen se rozplývá.

Svého partnera pořád schovává, do společnosti chodí zásadně bez něj, což jen přiživuje spekulace o krizi. Je ale možné, že se blondýnka prostě jen bojí. Má snad vážný důvod?

Trápení s partnerem Michalem Smečkou (35) jako by nebralo konce. Lucie Borhyová (45) se možná plácá ve vztahu, který zkrátka nemá budoucnost.

I když se snaží působit tak, že je vše v pořádku a hází úsměvy, nic zřejmě není tak růžové. Říká se, že už dlouho čeká, až ji Smečka požádá o ruku, zatím ale marně.

Jako by právník váhal, otázkou ale je, proč. Není si snad ani po více než sedmi společných letech jejich láskou jistý. To by zneklidnilo nejednu ženu a není divu, pokud má blondýnka nervy na pochodu.

Hlavně žádné scény

Zřejmě proto partnera raději nechává doma a do společnosti vstříc zvídavým otázkám novinářů raději vyráží sama. Jestli to mezi nimi není v pořádku, tak se možná obává, že by se mohlo něco zvrtnout přímo na nějaké akci a o případné scény na veřejnosti samozřejmě nikdo nestojí.

Dá se předpokládat, že by si problémy raději vyřešila v soukromí, pokud se tedy ještě vůbec vyřešit dají. Nejlepším východiskem by asi byla svatba, na kterou moderátorka čeká už tak dlouho. Zasnoubená už byla třikrát, vztahy jí ale pokaždé zkrachovaly a na svatbu nedošlo.

Pauza?

Opustil ji golfista Alan Babický (57), Řek Niko Papadakis (47) utekl ještě předtím, než se jim narodil společný syn a moderátor Michal Hrdlička (35) ji podle všeho podváděl přesto, že spolu měli dceru. A teď je tu Smečka, který se ani po tolika společných letech ještě nevyjádřil.

Objevily se dokonce drby, že si jako pár dali pauzu. Během Vánoc se ale mělo vše změnit, problémy si asi vyříkali a „výhybku“ přehodili do starých kolejí. Je to ale správné řešení?

Pokud už se jednou jejich problémy vyostřily tak, že si dali pauzu, kdo ví, co přijde příště... Svatební zvony to asi nebudou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden