Moje šťastná hvězda

Z dětské hvězdy se stal oblíbený herec a moderátor

Moje šťastná hvězda

O existenci syna neměl vůbec potuchy. Když se ale tváří v tvář setkali, bylo herci hned jasné, že patří do jeho rodiny. Získal tak dalšího milovaného člena.

Život JANA KRAUSE (67) je stále plný překvapení. Moderátor kdysi způsobil velký poprask, když se zamiloval do IVANY CHÝLKOVÉ (57). A pak nám dokonce prozradil, že se až jako zralý muž dozvěděl, že má nemanželského syna.

Známý herec a moderátor Jan Kraus (67) se narodil 15. srpna 1953 do rodiny spisovatele a novináře Oty Krause (†91), který během druhé světové války strávil téměř dva roky ve vyhlazovacím táboře Osvětim. Jan pochází z pěti dětí, jedním z jeho bratrů je i známý spisovatel Ivan Kraus (82), který v současné době žije střídavě v Praze a v Paříži.

U filmu začínal už jako kluk

Ačkoli Kraus nikdy herectví nestudoval a snad to ani jako malý kluk neměl v plánu, účastnil se od dětství různých konkurzů. Několikrát uspěl, takže se od konce šedesátých let objevoval ve filmech, i když většinou jen v malých rolích. Diváci ho tak mohli vidět ve snímku Juraje Herze (†83) Spalovač mrtvol nebo v televizním seriálu Záhada hlavolamu.

Ačkoli se většinou jednalo jen o epizodní postavy, Jan jim díky své charakteristické vizáži a talentu dokázal vtisknut velké osobní kouzlo. Zvlášť za připomenutí stojí

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden