Můj čas na kafíčko

Z divoké rebelky a dračice je učitelka!

Na modelku je stará, tak začala učit.

Modelka v důchodu Agáta Prachařová (35) už neví, jak by to natřela bývalému manželovi a všeumělovi Jakubu Prachařovi (37). Po rozvodu se utrhla ze řetězu a začala žít jako puberťačka. Už ji asi přestalo bavit střídat milence, tak se teď začala bavit o dětech.

Nedávno se nechala slyšet, že si přeje svoji slavnou matku, herečku Veroniku Žilkovou (59), dohnat v počtu potomků. ,,Zatím mám dvě, male taky mi je pětatřicet, moje máma rodila hodně dlouho.“ Je to snad další Agátin pokus, jak na sebe zase upoutat Jakubovu pozornost?

Snubák nesundá!

Na bývalého útočí ze všech stran, ale tomu, že na něj nezapomněla, nasvědčuje fakt, že ještě nesundala snubní prstýnek. I když má v současné době nového partnera. Na internetu sklízí u mužů velký úspěch, který ji viditelně těší. Nejenže jí posílají obrázky svých intimních partií, ale taky skládají poklony její vizáži, na kterou si potrpí.

„Někdo mi to z těch kluků napsal, že jsem milfka v topu,“ potěšeně prohlásila. Snažila se také najít štěstí i na seznamce, kterou ve finále označila za zoufalou věc. Nikoho nepřekvapí, že chlapi jsou kvůli ní ochotni udělat cokoliv.

Například jeden fanoušek ze seznamky jí dovezl cigarety až pod nos, a ona ani nevylezla z baráku! „Pán sedl támhle v Hradci Králové do auta a dovezl mi cigarety,“ vyšla s pravdou ven Agáta. Co na to Jakub Prachař (37)? Ten je šťastný, že je rozvedený, a víc se k matce své dcery nechce vyjadřovat.

Maminka jí našla práci?


Žena mnoha profesí má nový kšeft! Agáta, která už neví co by, začala učit na Mezinárodní konzervatoři. Budoucí herce vyučuje sebereprezentaci před médii. Proč to vyučuje zrovna bývalá vymetačka večírků, není úplně jasné.

Ale zřejmě jí tuto práci dohodila její slavná maminka, která na zmíněné škole učí též. Aguš po letech zmínila, že je vysokoškolačka a předmět, který učí, také vystudovala. Škoda že to není vidět...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden