Můj čas na kafíčko

Z divoké statkářky chlapi šílí!

Herečka Eva Burešová (26), která je k vidění v seriálu Slunečná, je velmi silná. S muži si prošla doslova peklem, přesto na ně  v žádném případě nezanevřela a naopak si uvědomila, co už ve vztahu nechce. Dodržuje to její současný přítel Matyáš Adamec (20)?

Když se Evě Burešové (26) narodil syn Nathaniel (2,5), zavřel za sebou jeho táta po 8 měsících dveře. Muzikant Michael Krásný (35) měl příliš mnoho práce, než aby jen pečoval o rodinu. Eva tak byla odchodem hudebníka postavená před hotovou věc. „Nejvíc mi vadilo, že jsme si spolu nesedli a nijak si to nevyříkali,“ svěřila se herečka, které nesnáší, když je muž nezodpovědný zbabělec. „To, co se stalo, beru jako životní lekci,“ říká dnes s odstupem času herečka. „Vrtá mi ale hlavou, jak jednou vysvětlím synovi, proč nejsme s jeho tátou spolu,“ dodává. Dlouho proto nebyla schopná si po rozchodu s Krásným najít nějakého muže a i oni se ji báli oslovit.

 

Proč z ní mají strach?

A když už ji prý někdo osloví, většinou to bylo díky tomu, že se dotyčný muž trochu napil, čímž trochu toho falešného sebevědomí. Další, kdo se ji nestyděli oslovit, byli většinou namyšlení podivíni, což je další sekce mužů, o které Eva nestojí. „Aby mě někdo zval na schůzky, to se stane jen občas a bývají to dost zvláštní případy,“ odtajnila hvězda seriálu Slunečná.

„Normální muži se mě dost bojí, vždycky to tak bylo. A pokud mi na nějaké party tu a tam přistál drink na stole, většinou k tomu ten dotyčný sebral odvahu, až když byl dostatečně posilněn alkoholem,“ popsala herečka období těsně před tím, než si našla partnera. V té době dokonce vyzkoušela rande naslepo. „Jednou vyšel článek, že jsem svobodná, a přišla mi spousta e-mailů. Jeden mě zaujal,“ prozradila Eva. S autorem dopisu šla na schůzku, i když to mezi nimi nezajiskřilo a žádný vztah z toho nakonec nebyl.

 

Teď je vše jinak

Naštěstí podivné nápadníky už nějakou dobu řešit nemusí. Několik měsíců totiž randí s mladším tanečníkem Matyášem Adamcem (20), se kterým se seznámila při projektu Roztančené divadlo. Už při prvním setkání prý bylo jasné, že se k sobě perfektně hodí. Hodně si spolu povídali i mimo práci, načež zjistili, že toho mají hodně společného. Matyáš však svou současnou partnerku poprvé zaregistroval už daleko dříve, bylo to v show Česko Slovensko má talent z roku 2011: „Ale to mi došlo až dodatečně. Když jsem zjistil, že s ní budu tančit, díval jsem se, kdo to je. Došlo mi, že jsem ji viděl v Talentu, a vzpomněl jsem si i na písničku, kterou zpívala,“ říká.

Eva zpívá často a ráda, proto s kolegou ze seriálu Slunečná Markem Lamborou (24) nazpívala ústřední seriálovou Píseň kovbojskou, kterou proslavil Michal Hrůza (48) a Lenka Dusilová (44). Úkol to pro ně byl snadný, protože oba jsou ostřílení zpěváci.  Zatímco v Evině poměrně čerstvém vztahu se prý žádné vážnější trable neobjevily, v seriálu Slunečná údajně ano.

 

Hádá se svou seriálovou sestrou?

Slunečná vzala televizní obrazovky útokem. Sleduje ho dokonce mnohem více lidí než seriál z nemocničního prostředí Ordinaci v růžové zahradě 2. Nedávno se objevily spekulace právě okolo hlavních hrdinek Evy Burešové a Báry Jánové (30). Ty se údajně měly hádat do krve.  Eva však tyto spekulace okamžitě vyvrátila. Půvabné herečky tam ztvárňují hlavní postavy Týnu a Sylvu Popelkovy.

„S Barunkou, mou seriálovou sestřičkou, jsme kamarádky před kamerou, za kamerou, vedle kamery i pod kamerou. Žádné naschvály, hádky, války, boje neexistujou,“ napsala představitelka Týny Popelkové na sociální sítě. „Myslete si, co chcete, ale věřte mi, že jsou i lidé, co se usmívají na okolí a ostatním přejou úspěch bez vedlejších úmyslů. Lidé se dokážou podporovat,“ dodala Burešová. Ta své herecké zkušenosti, které předvádí ve Slunečné nasbírala už v seriálu Modrý kód. Svou práci dělá naplno a zároveň chce být skvělou partnerkou a mámou.

 

Ve spárech závislosti

Jenže aby toho ale dosáhla, musí si vypomáhat závislostmi. Sice se pyšní velmi štíhlou postavou, přesto sama herečka přiznává, že strašně ujíždí na čokoládě a sladkostech. „Mám občas takové dny, kdy sním celou Nutellu. Není to často, ale stává se to,“ nechala se slyšet Eva. Kromě sladkého má  i jiné nešvary: „Jsem závislá na avokádu. Sním ho lžičkou bez ničeho, vydlabu ho. Miluju to.“ A mimo to má podle vlastních slov velmi kladný vztah ke kávě. Denně je schopná vypít minimálně tři šálky, což jí dodává potřebnou energii. I když se tedy cpe sladkostmi o sto šest a žije nezdravým životním stylem, její přítel Matyáš ji zřejmě bere taková, jaká je.

 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden