Moje sladké tajemství

Z dovolené mají obavy?

Hlavní hvězda seriálu Slunečná Marek Lambora (26) je ve vztahu se svou partnerkou Andreou Bezděkovou (27) déle než rok. Přesto spolu nestrávili delší čas než pár dní. Proč?

Fanynky sympaťáka Marka Lambory (26) ze Slunečné se už smířily s tím, že jejich miláček nemá po boku seriálovou lásku Evu Burešovou (28), ale miss Andreu Bezděkovou (27). Je to určitě i tím, že se Lambora ani Bezděková zrovna nehrnou do odtajňování soukromí.

Bezděková tak působí téměř jako single kráska, Lambora zase sdílí se světem hlavně své pracovní záležitosti. Ti dva spolu nebydlí a randí, když mají čas. Jak nedávno Andrea prozradila, nebyli spolu ani na žádné delší dovolené.

Mají snad strach, že by si mohli začít lézt na nervy? Toho se zřejmě bojí i modelka, a proto se zmínila, že pokud s Markem někam pojedou, bude to jen na pár dní. Partneři jsou totiž naprosto rozdílné povahy.

Andrea je z nich ta divočejší a prožila také víc vztahů. Lambora se tak zřejmě drží zpátky a stále čeká, jak to s přelétavou miss vlastně dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden