Můj čas na kafíčko

Z Etzlera je dnes úplně nový člověk

Pokud budete mít to štěstí a potkáte herce Miroslava Etzlera (57) ve společnosti, patrně půjde za ručičku se svým milovaným synem Samuelem (4).

Právě až ve vztahu s Helenou Bartalošovou (40), se kterou Samuela přivedli na svět, totiž herec pochopil, že rodina je to nejdůležitější, co má.

Je z něj úplně jiný člověk

Nyní už mu nezáleží na vzhledu jako dřív, nepotřebuje obrážet jeden večírek za druhým, flirtovat a každý večer si užívat ve společnosti jiné ženy. Je z něj úplně jiný člověk.

Změnit se ho podařilo právě sympatické Bartalošové, která mu poskytuje zázemí a domov, který celý život hledal, a vlastně tak trochu i potřeboval. Teď cítí, že se jako otec našel, a to i přesto, že se svým dětem z předchozích vztahů nikdy nevěnoval a spíš se soustředil na svou kariéru.

Stále nechce o svatbě ani slyšet?

O to víc se herec nyní snaží a svému synovi chce být nejen otcem, ale i kamarádem, což se mu evidentně daří. Jediné, co dnes Etzlerovi chybí ke štěstí, je svatba s jeho vyvolenou.

Jenže Bartalošová už několikrát prohlásila, že zkrátka není vdávací typ a že po sňatku nijak zvlášť netouží. My ale oblíbenému herci přejeme, aby si to jeho přítelkyně brzy rozmyslela a řekla mu své „ano“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden