Můj čas na kafíčko

Z filmové svůdnice je dnes sýrařka!

Rusovlasá herečka Anna Kameníková (26) vypadá jako porcelánová panenka, ale svými osobitými prohlášeními se vymyká jakékoliv škatulce.

Herečka na sebe upozornila už jako šestnáctiletá v roli sexuálně zneužívané dívky v snímku Nevinnost, za kterou byla nominována na Českého lva. Nedávno doslova očarovala diváky v seriálu Božena.

Tu ztvárnila spolu s herečkou Aňou Geislerovou (44). Natáčení pěkně žhavých erotických scén s Janem Nedbalem (30), který hrál její lásku Václava Bolemíra Nebeského, vzbudily pořádný rozruch, Jak prozradil herec, na povzbuzení si prý předtím dali sklenku whisky, aby se nestyděli.

S manželem Janem Kameníkem (30). Anna Kameníková (26) Dlouhým vlasům dala sbohem. Teď nosí ježka!

Utajila svoji svatbu!

Před třemi lety se Anna nečekaně a tajně vdala po pouhé čtyřměsíční známosti za Jana Kameníka (30), mladého hudebníka, který si říká Stouny. Předtím chodila dlouho s přítelem Tomášem a prohlašovala, že právě on je muž jejího života. Krátce po rozchodu s ním pak randila i s hercem Zdeňkem Piškulou (23), který je dodnes jejím nejlepším kamarádem.

Anna je známá svéráznými názory na život. Slečna, která mění barvu vlasů tak často jako chameleon, překvapila prohlášením, že děti rozhodně nechce. „Důvody, proč mít děti, mi přijdou divně sobecké, když je nás na světě sedm miliard,“ vysvětluje. „Nevím, proč bych teď měla chtít dítě. Je to asi stejné, jako proč bych měla chtít kočku…“ říká.

Pravda, která nebolí

Největším kritikem je pro ni její muž. „Vím, že Honza mi nebude mazat med kolem pusy, takže důvěřuji tomu, co mi říká. Samozřejmě mi záleží i na názoru mé mámy, ale té se líbí všechno, co točím,“ říká o své matce Jitce Asterové (61). Jak se manželovi líbila jako Božena?

„Samozřejmě měl milión připomínek, ale řekla bych, že byl spokojen. Jako herečku mne uznává a nikdy by mi asi neřekl, že jsem byla příšerná.“ Impulzivními činy je divoká Anna pověstná. A tak se teď herečka rozhodla, že si dá na čas od herectví pauzu. Aby měla čistou hlavu, teď pracuje v sýrárně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden