Můj kousek štěstí

Z gynekologa lampasákem?

Na Nově dle scénáře seriálu Ordinace v růžově zahradě 2 tenhle nenapravitelný sukničkář „kosil“ herečky coby gynekolog. Teď má ale Pavel Řezníček (54) zřejmě „kosit“ nepřítele.

Ačkoli ještě uvidíme, jak se děj seriálu z vojenského prostředí, který dává do kupy konkurenční Prima, vyvine. Kdyby v něm nehrály ženy, neměl by projekt naději na úspěch. Role Víta Jelena, vojenského psychologa, zatím není nijak vyhraněná.

Jeho herecké výrazové prostředky jsou omezené. Asi schválně...

Tvůrci si dávají prostor pro vývoj postavy, takže nemá ani manželku ani děti, nemá nic, jak podotýká sám obávaný buldozer ženských srdcí. V soukromí si také sám Řezníček nechává prostor pro svůj vývoj – nežení se, podle všeho není ani ve vážném vztahu, a pokud je, úzkostlivě to tají. Ačkoli o sobě rád pohlašuje, jaký je introvert a stydlín.

Ale třeba z intimní scény s modelkou Simonou Krainovou (48), kterou spolu vystřihli před dvěma lety, není pochyb, že to s ženami umí. Ono hrát plachého patří k poměrně účinným taktikám úspěšných svůdníků. Můžeme se těšit na podzim, kdy už bude vše jasné. Zatím další hvězdou, o které se mluví, je Dana Morávková (49).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden