Můj kousek štěstí

Z lásky se může vyklubat podvod!

To je ale hezký pár mladých lidí! Vypadá to, že se nám zrodila láska napříč konkurenčními seriály. Nebo to tak alespoň má jen působit.

Sylva Popelková randí s Jakubem Mázlem! To je informace, která musí chytit za srdce každého milovníka televizních seriálů. Jedna z hlavních představitelek seriálu Slunečná Barbora Jánová (32) se totiž pochlubila zamilovanými fotkami s přední hvězdou konkurenční Ordinace v růžové zahradě Ladislavem Ondřejem (30) a vypadá to na lásku.

Už nejsme sami!

Ještě nedávno oba zarputile tvrdili, že jsou stále sami. Barbora si po podzimním rozchodu s básníkem Vítězslavem Bečkou (26) pořídila psího miláčka a libovala si, jak jí to vyhovuje. A jinak nemluvil ani Ondřej.

„Myslím, že není správný čas, abych se hrnul do vztahu,“ říkal ještě letos na jaře. Teď se ale zdá, že se do něj hrnou oba dva! Herci spolu strávili několik dní na romantickém výletě, společné fotky vystavili na internet a doplnili je o zamilované komentáře typu „laska“ či „ifeellove“ – tedy „cítím lásku“.

Jako by okamžitě chtěli celému světu sdělit, že už rozhodně nejsou sami, ba co víc, jsou zamilovaní až po uši.

Opravdu láska?

Vypadalo to nadějně, jenže od té doby je opět ticho po pěšině a najednou o svém vztahu začínají nepochopitelně mlžit. „Vídáme se, ale na to, abychom náš vztah definovali, je příliš brzy,“ odpovídá zničehonic vyhýbavě Jánová, která ještě nedávno psala tak láskyplné popisky ke zmiňovaným fotkám.

Změnilo se snad od té doby něco? Nebo je už od začátku všechno úplně jinak? Na to se ptá nejeden fanoušek.

Čelil nařčení

Všechno totiž působí dojmem, že se spíše než o lásku jako trám jedná jen o jakousi formu přátelské výpomoci. Je možné, že dvojice svými „zamilovanými“ fotkami chtěla zavřít pusu všem zvědavcům, již se dokola vyptávali na jejich milostný život?

Tomu by nahrával i fakt, že média před pár lety spekulovala o Ondřejově orientaci. Poté, co byl načapán na večírku v gay klubu, měl co vysvětlovat. Po jeho boku se navíc už pěkných pár let neobjevila žádná přítelkyně.

Je to trik?

Chtěla mu tak snad kamarádka Jánová jen pomoci? Jak se to mezi těmi dvěma vyvine, na to můžeme být všichni zvědaví. Vypadá to, že Ladislav po dlouhých patnácti letech nadobro skončil v Ordinaci v růžové zahradě a co bude dál, je ve hvězdách.

Hezké by bylo, kdyby za svou údajnou láskou naskočil do populární Slunečné a zamotal tak hlavu nejen jí, ale také divákům.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden