Můj čas na kafíčko

Z Maďarska se jí nechce

Vypadá to, že se herečce Haně Gregorové (69) v jejím domku v Maďarsku náramně líbí. Nejenom že se tam před časem odstěhovala, ale navíc už tam začíná hostit i své kamarády a kamarádky. A rozhodně na nich nešetří, ba naopak, chce, aby se tam měli jako v bavlnce.

Pro kamarádku všechno

Nedávno si jejího „království“ užila také oblíbená herečka ze seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (75) se svým synem Jaroslavem (41). „S Jarkou v termálech v Mosonmagyarováru, super papáníčko, u mě, u kamarádů na bazénu, u mě na zahradě,“ pochlubila se Gregorová, která dokonce připravila Obermaierové na přání její oblíbené brynzové halušky.

Cítí se mnohem lépe

„Prostě si ten týden u mě užili,“ prozradila herečka s tím, že je moc ráda, že se o ně mohla starat a oni tak strávili hezkou odpočinkovou dovolenou. Pro Obermaierovou to mělo doslova očistný efekt.

Ještě před pár měsíci totiž trpěla nechutenstvím a nevypadalo to s ní dobře. Podle Gregorové ale získala její herecká kolegyně apetit zpátky, a navíc se díky dovolené zbavila i stresu. Jednoduše jí jedna taková krátká dovolená život zlepšila opravdu výrazně. Až to skoro vypadá, že se stal malinký zázrak.

Vidět ji na jevišti je velký zážitek

A to je určitě moc dobře, protože sledovat Jaroslavu Obermaierovou v seriálu Ulice nebo ještě lépe na jevišti, je prostě stále velký zážitek. Kéž by takhle zlepšená nálada i zdravotní stav vydržely Jaroslavě Obermaierové co možná nejdéle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden