Moje sladké tajemství

Z manžela se vyklubal pořádný žárlivec!

Když přijde na nahotu, nemá s ní herečka Sandra Nováková (38) problém. Teď jí ale zamrazilo, když si uvědomila, že její postelové dovádění s jiným bude z první řady sledovat její snoubenec! Má snad strach, že by to mohlo ohrozit jejich vztah?

Herečka Sandra Nováková (38), známá ze seriálu Sestřičky Modrý kód má tělo, že které by se nemusela stydět ani modelka. A nikdy jí nevadilo ho ukázat. Situace se však změnila, když jí přišel do života Vojtěch Moravec (33). A to nejen do osobního, ale i do toho pracovního. Milostné scény před kamerou se tím rázem změnily.

Snoubenec na place jí nedělá dobře

Moravec je totiž jedním z režisérů, kteří se na výrobě seriálu z lékařského prostředí podílí. A i proto je dvojice zvyklá ho spolu sledovat. Když ale došlo na Sandřinu pikantní scénu, kterou prý naštěstí dostal na starosti někdo jiný z režisérského týmu, začala být hodně nervózní.

„Dneska řeknu Vojtovi, aby šel večer někam ven. Nebudeme se na to společně dívat, rozhodně ne,” svěřila se Nováková s tím, že nedopustí, aby její partner, se kterým se teprve nedávno zasnoubila, sledoval přímo vedle ní to, jak je mu nevěrná.

I když jen na obrazovce a v rámci scénáře. Přestože by se dalo očekávat, že jako člověk z brandže by pro to mohl mít pochopení. Bojí se snad Sandra toho, jak by mohl reagovat?

Dělá si teď na svoji partnerku nároky?

 

Dvojice je spolu už řadu let a dokonce spolu mají syna Mikuláše (5), k zásnubám se ale Moravec odhodlal teprve před nedávnem. Změnilo se snad jejich soužití díky zlatému kroužku, který Sandře navlékl na prst?

Nebyl by prvním mužem, který si tím chce svoji partnerku pojistit. A když řekla ano, má snad pocit, jako by mu odteď patřila? Pak by se snadno mohlo stát, že by na její milostné scény na obrazovce reagoval podrážděně.

Dříve mu takové scény nevadily

O tom, že se před svým partnerem nestyděla vždycky svědčí i její vlastní slova o společném natáčení filmu Matky. Tam totiž Vojta Sandru režíroval a dokonce několikrát ji nechal zopakovat scénu s vášnivým polibkem, aby prý mohl pořídit detailnější záběr.

Zdá se tedy pravděpodobné, že se u nich doma cosi změnilo. Pokud je opravdu dvojice ve stavu, kdy se spolu na podobné scény nemohou podívat, vyvolává to otázku, co to může do budoucna udělat s jejich vztahem.

Nováková je herečkou už od dětství a pokud by ji její muž bránil tohle povolání vykonávat naplno, mohlo by to mezi ně vrazit pořádný klín.

Obzvlášť v současné době, kdy jsou kvůli pandemické situace nervy většiny z nás těžce zkoušené, a i sebemenší podnět dokáže vyvolat nepěknou hádku. Snad se rodičům malého Mikuláše podaří se před takové překážky přenést a nedočkají se rozchodu místo svatby.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden