Moje šťastná hvězda

Z manžela si dělá legraci

Jen těžko bychom asi hledali harmoničtější pár než hvězdu Ulice Ljubu Krbovou (63) a jejího muže, spisovatele Ondřeje Neffa (76).


I po tolika společně strávených letech působí jako hrdličky. Avšak zdá se, že doma to bude něco trochu jiného. Herečka si totiž z manžela pořád jen střílí! A výjimkou nebyly ani Vánoce.


Nenápadně ho mučí


Svátky strávili manželé jako každý jiný rok. Doma, obklopeni svými nejbližšími. Herečka také svěřila, že si velice libuje v některých tradicích, které musí všichni chtě nechtě dodržovat. Jenže právě to nedává Neffovi spát.


Vzhledem k tomu, že se u jejich stromečku pokaždé sejde až na dvacet osob, všichni musejí povinně zpívat koledy. A to je něco, co jejího muže ničí. „Pravda je, že ho tím dost mučím, protože on by rád odzpíval dvě, tři koledy a už chce na dárečky,“ svěřila herečka se smíchem.


Pořádně ho otrávila


To ale není všechno, Ljuba se netají, že se vyžívá i v hodně netradičních dárcích, tedy spíše v jejich provedení. Loni se ale s nadšením moc nesetkala „Hrozně si přál fotoaparát, tak jsem ho zabalila do krabice a polepila rybami.


K tomu jsem napsala průvodní dopis, že už je ve věku, kdy by si měl pořídit akvárium a rybičky. Že by ho to mohlo uklidňovat,“ říká a dodává, že ho to dost otrávilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden