Moje šťastná hvězda

Z manželství utíkala brzo, protože nesnáší dusno!

Moje šťastná hvězda

Za maskou optimismu a neutuchající energie skrývá nestárnoucí a oblíbená herečka velké životní tragédie a prohry, které ji ale nikdy nemohly dostat na kolena.

Na první pohled se může zdát, že VERONIKA ŽILKOVÁ (60) rozdává úsměvy a radost. Za tím vším jsou ale těžké životní zkušenosti, včetně smrti malého dítěte.

Jsou herečky, které zazáří a pak se na ně zapomene. A pak ty, které vídáme na filmovém plátně, v televizi i na divadle dlouhé roky a zrají jako víno. Veronika Žilková (60), která hrála nepříklad v seriálu Hvězdy nad hlavou, patří do té druhé skupiny.

Do každé, i té sebemenší role, dá všechno, a tak se nelze divit, že je stále jednou z nejpopulárnějších hereček současnosti. Z kdysi půvabné okaté dívky je dnes stejně půvabná žena, které vrásky sluší.

Jen ona sama ví, co všechno se za nimi skrývá, a i když s bezprostředností mluví o životních kotrmelcích a tragédiích, citlivý pozorovatel tuší, že za optimistickou maskou jsou

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden