Moje sladké tajemství

Z manželství zbyly jen trosky

Její kariéra jen kvete, zatímco on je už téměř bez práce.

Když se před patnácti lety brali, byl to pro Janu Adamcovou (49) splněný sen. Vztah s Jiřím Adamcem (73) byl léta tajemstvím, protože byl ženatý. Dnes jsou rádi, že fungují alespoň jako rodiče.

Vypadá to, že tuto krizi jejich manželství neustojí. Co stojí za rozpadem jejich vztahu? Režisér Jiří Adamec (73) s manželkou Janou (49) bydlí odděleně a fungují už jen jako rodiče syna Daniela (14) a dcery Jasminy (11).

Vztah tajili 11 let, dokud nedospěly jeho starší děti.

Už před rokem Jana vyjádřila přání, že by byla nerada, aby krize vyústila v rozvod. Ten je zřejmě nevyhnutelný. Pro oba to musí být velké rozčarování, po tolika společně strávených letech už ale oba přišli o iluze a životní dráhy se začaly rozcházet.

Vztah tajili 11 let, dokud nedospěly jeho starší děti.

Jana se před dvěma lety stala mluvčí vlády a díky nové kariéře se konečně začala realizovat. Kvůli péči o rodinu se kdysi vzdala moderátorské dráhy a starala se o děti. Teď se jí daří jako nikdy.

Adamcova největší sláva naopak pominula. Dříve stál za většinou televizní tvorby, dnes je ale bohužel spíš už jen stínem toho, kým býval dřív. Možná i to je důvod, proč s ním jeho nejspíš budoucí exmanželka ve svém životě nepočítá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden