Můj kousek štěstí

Z mateřské rychle do práce!

Doma nemá stání

Každá máma mateřskou dovolenou prožívá po svém. Některá nemůže spustit oči ze své ratolesti a s nadšením pozoruje každý její krok. Jiná už se nemůže dočkat, až se zase vrhne do práce.

A jak se zdá, to je případ i moderátorky a bývalé biatlonistky Gabriely Soukalové (32), která už krátce po porodu dcery Izabely Gabriely upírala netrpělivě zraky k obrazovce.

Nemohu bez ní žít

Ještě během těhotenství avizovala, že nebude ten typ matky, co je tři roky doma. „Vím, že mi práce dělá dobře a nemůžu bez ní žít,“ prohlásila. Od porodu malé dcerky neuplynulo ani šest měsíců a její maminka už ve svém živlu.

Přítel nebude mít Gabrielu věčně doma, uniká mu před kameru.

V první polovině března se moderátorka pořadu Showtime vrátila. A má z toho neskrývanou radost. Jako by se už nemohla dočkat, až mateřské povinnosti na chvíli odloží a postaví se před kameru.

Přiznává ale, že není snadné mateřství s prací v televizi skloubit. „Na druhou stranu mě ale jednoduché věci nikdy nebavily, a proto si vybírám cesty, které mě můžou posunout dál a něco naučit,“ říká.

Cena pro otce

Těžko říci, kam se chce Gabriela posunout, jisté je, že náročné toto nebude jen pro ni, ale také pro její dcerku a partnera Miloše Kadeřábka (34), který jistě bude muset ještě více přiložit ruku k dílu a pracující přítelkyni v péči o dceru často zastoupit.

Ještěže takového muže po svém boku Soukalová má, může se naplno věnovat tomu, co ji baví. To ale ona moc dobře ví a sama říká, že by zasloužil prvenství v anketě o otce roku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden