Moje sladké tajemství

Z miláčka žen udělala svého podpantofláka

Klidně pro něj obětovala svoji touhu po dítěti!

Jak je vidět, tak Jiří Dvořák (52) je díky svému charisma velmi lákavou kořistí pro ženy. To samozřejmě vycítila jeho mladší přítelkyně Jitka Randárová (30), která se ho patrně nyní snaží udržet na uzdě.

Blízké okolí herce Jiřího Dvořáka (52) ho poslední dobou postrádá na mnohých společenských akcích. Neukazuje se tam ani po boku své partnerky, modelky Jitky Randárové (30). Co se stalo? Vypadá to, že se ho Jitka snaží držet dost zkrátka.

Zřejmě se bojí, aby mu ho náhodou nevyfoukla nějaká jiná žena. Není na tom vůbec nic divného, protože Dvořák má své silné osobní kouzlo. Především se osvědčil jako vášnivý tanečník, když se objevil v televizní show Star- Dance.

Podaří se Randárové, aby si svého drahého udržela? Obává se opuštění Ihned po ukončení soutěže se Dvořák zmínil, že se mu jen hemží příležitosti na taneční vystoupení. „Máme spoustu nabídek a myslím, že budeme pokračovat.

Je to škoda jen tak zahodit skoro půlroční dřinu a už se tomu nevěnovat,“ řekl tehdy. Otázkou je, jak se na jeho slova tvářila Jitka. Ta čekala půl roku netrpělivě doma, když se neustále natáčelo, a prý už se nemohla dočkat toho, až se jí bude Jiří znovu naplno věnovat.

Patrně mu trochu přistřihla křidélka, protože podle zdrojů z jejich okolí si herec nevyrazí ani na večírky. Neobává se náhodou Jitka, jestli se při tak časté spolupráci ještě Jiří nezakoukal do své taneční partnerky Lenky Nory Návorkové (27)? Miminkem si ho nepojistí Vypadá to, že si Randárová chce pravděpodobně Jiřího omotat kolem prstu, protože zřejmě ví, že ji dokáže velmi dobře finančně zajistit.

Navíc je to šarmantní typ člověka a mnoho žen jí ho musí jen závidět. Zdálo se, že Jitka už obětovala příliš, aby si udržela Jiřího lásku. Nedávno bylo totiž prozrazeno Dvořákovo tajemství, který sdělil, že si už nepřeje ve svém věku dalšího potomka. Prý si nedokáže představit, že by v pětašedesáti letech řešil problémy puberťáka. Co na to ale Randárová? Ta má přece jenom nejvyšší čas na miminko. Očividně je teď pro ni prioritní láska partnera, proto přijala jeho rozhodnutí s klidnou hlavou.

Kdoví, jestli ale modelka jednou nezmění své přesvědčení, až ji bude strašit poslední odtikávání biologických hodin.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden