Můj čas na kafíčko

Z milovníka se už stal podpantoflák?

Myslela si, že vedle slavného herce se bude mít dobře a ani ve snu ji nenapadlo, že budou muset řešit finanční problémy. Jenže to se manželka Saši Rašilova (46) Lída Němečková (32) šeredně spletla.

Herci se v poslední době po finanční stránce příliš nedařilo. To Lídu dost zklamalo, protože prý měla jiné plány a představovala si jejich život úplně jinak. Doma se prý kvůli tomu často hádali. Saša se však zařekl, že takhle už to dál zkrátka nejde a rozhodl se, že přijme novou pracovní nabídku. Takže ho nyní můžeme sledovat v televizi jako doktora Michala Tomáška v seriálu Modrý kód.

Bude už manželka konečně spokojená?

Seriálová role znamená pro Rašilova pravidelný přísun peněz. Je to sice velký pokrok, ale možná to jeho manželce nebude stačit. Podle ní je prý jeho výplata z jednoho projektu málo, protože si moc dobře uvědomuje, že Saša má hodně placení i na jeho dvě dcery z předchozího manželství s herečkou Vandou Hybnerovou (50). Josefína (25) i Antonie (20) studují vysokou školu, takže jim bude muset nějak finančně vypomoct. Stejně jako své malé dceři a náročné manželce. On sám má přitom myšlenky úplně někde jinde.

Chce se stát počtvrté otcem!

I když už teď ví, že nezvládá svou rodinu finančně zabezpečit a dopřát jim všechno, co potřebují, přesto do budoucna plánuje ještě dalšího potomka. A zřejmě jich bude i víc, protože Saša prý byl odjakživa rodinný typ a přál si velkou rodinu. Proto i na rovinu přiznal, že dalšímu dítěti se nebrání, ba právě naopak. Jak by ale uživil tak početnou rodinu? Herec zřejmě počítá s tím, že jeho situace se zlepší a díky jeho stálé roli v seriálu si přijde na slušnou částku.

Také plánuje účinkovat i v dalších seriálech a filmech. Prý ho nová role určitě proslaví a bude zase dostávat jednu pracovní nabídku za druhou. Navíc si myslí, že dalším dítětem by se mohly jeho spory s manželkou vyřešit. Na to, jak to nakonec dopadne, si budeme muset ještě chvíli počkat. Každopádně nějaká změna musí nastat, protože jinak hrozí, že jim jejich vztah dlouho nevydrží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden