Moje šťastná hvězda

Z nejhoršího jsou venku

U herce ALEŠE HÁMY (47) a jeho manželky GABRIELY (47) začíná být evidentně všechno jako dřív. V práci se mu začalo zase dařit a jeho drahá polovička si tak nemá na co stěžovat.

Není tomu tak dávno, co se u manželů Aleše (47) a Gabriely (47) Hámových objevila krize. V jednu chvíli to bylo prý tak vážné, že se mluvilo i o rozvodu, ten se ale naštěstí neuskutečnil. Co se mezi nimi tehdy stalo a co je stmelilo zase dohromady?

Protože se momentálně nehrají žádná představení a neuskutečňují se koncerty, Aleš kvůli tomu přišel o hromadu nasmlouvaných kšeftů za nemalé částky. Říká se, že měl přijít za celou dobu pandemie o miliony korun!

Chyběly jim peníze

Není se proto čemu divit, že to slavného moderátora a herce tak moc vzalo. ,,Poslední dobou se zavírá do pokoje a nepromluví se mnou klidně celý den. Anebo se sbalí a odejde na ryby,“ tak před časem mluvila o chování svého manžela Gabriela.

Lehké to s ním tedy vůbec neměla. Hádky prý byly u nich na denním pořádku. Jeho žena totiž jako bytová designérka také údajně neměla zrovna moc kšeftů, a tak nevěděli, jak se dokážou uživit.

Bylo vše zbytečné?

Ne nadarmo se říká, že všechno zlé je pro něco dobré. To nyní poznali i Aleš s Gábinou. Přišla totiž nabídka, která se neodmítá. Společně s Ondřejem Sokolem (49) bude moderovat další řadu
show Tvoje tvář má známý hlas.

,,Diváci se mohou těšit na spoustu novinek, hlavně na naše dva moderátory. To bude opravdu legrace,“ tak popsala svá očekávání týkající se další řady kreativní producentka. Alešovi tak tvůrci pořadu vytrhli trn z paty a může opět se svou manželkou a dětmi Jáchymem (19) a Mikulášem (13) žít život podle svých představ.

Oba už vědí, že si musejí více spořit, aby se neocitli v situaci, ve které byli ještě před pár týdny. Hlavní je, že to jejich vztah ustál, byla by škoda, kdyby to po tolika letech společného soužití zabalili.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden