Můj kousek štěstí

Z ošklivého kačátka vyrostla velká herečka

Můj kousek štěstí

Dokáže zahrát všechno. to, co jí ale sedí nejvíce, je role komická

Když měla jít Eva Holubová (63) kdysi poprvé na jeviště, tak se rozbrečela. Nevěřila si, protože jí prý někteří říkali, že je hrozně ošklivá. Dnes se se svým „ksichtem“, jak sama říká, už prý smířila.

Herečka se dostala na výsluní až v pozdějším věku. Její život byla jízda na horské dráze, provázely ji mnohé skandály a lapálie s alkoholem, které končily tancem na stole a depresí. Své démony překonala, i dnes občas ráda provokuje, ale na straně druhé se věnuje také charitě.

Je to zkrátka žena mnoha protikladů, se kterou se okolí nenudí. Eva Holubová (63) se narodila do průměrné rodiny tehdejší doby. Její otec byl původně stranický funkcionář, po roce 1968 se začal živit jako seřizovač strojů, matka pracovala jako mzdová účetní.

Oba rodiče milovali divadlo a malou Evu vodili na nejrůznější představení. Na citlivou dívenku to mělo velký vliv. Po ukončení základní školy, když začala studovat gymnázium, hrála v několika amatérských souborech a brzy se

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden