Moje šťastná hvězda

Z pekla do vysněného domu

Jednoho dne jí muž oznámil, že odchází, a ona musela najít sílu odrazit se ode dna.

Byli rozdílní, přesto VLASTINA SVÁTKOVÁ (39) věřila, že k sobě s manželem JIŘÍM KOUNICKÝM (40) patří. O to hůř nesla, když nedokázali vyřešit vleklou krizi a jejich rodina se definitivně rozpadla.


Podruhé rozvedená Vlastina Svátková (39), kterou diváci znají ze seriálu První republika, Sestřičky nebo Policie Modrava, se přiznala, že si kvůli rozvodu s druhým manželem Jiřím Kounickým (40) prošla doslova peklem. Teď se ale ukazuje, že to vlastně bylo to nejlepší, co se jí mohlo stát.


Bývalý manžel Jiří Kounický.

O d té doby si totiž začala plnit své sny. Když za ní muž po čtyřech letech manželství přišel a oznámil jí, že odchází a chce prodat dům, kde s dětmi žili, nevěřila vlastním uším.

„Když vás někdo přestane milovat, nemůžete ho nijak k lásce nutit,“ vysvětlovala s tím, že se s manželem potýkali už nějaký čas s těžkou krizí. Poslední hřebíček do rakve jejich manželství pak dala pandemie. Zkrátka už nedokázali být spolu.

Důvod zná jen on

Svátková naprosto otevřeně přiznává, že za rozpad její rodiny může zcela jistě karanténa. Ten zásadní zlom ve vztahu prý ale přišel už mnohem dříve. Jen ona o něm neměla ani tušení. Pravý důvod zná podle Vlastiny asi jen její muž.

Všechny problémy se údajně v karanténě rázem prohloubily – žádná práce, izolace, nejistota, nedostatek financí, když tohle všechno nefunguje a dva lidé se na ničem z toho nedomluví, je prý jen otázka času, kdy ztroskotá i samotný vztah. A přesně to se herečce stalo. Potoky prolitých slz jí ale nebyly moc platné, musela se rychle rozkoukat a začít jednat. Má totiž tři děti.

Současný partner Jan Ryba.

Padla na samotné dno

Vloni se manželé rozvedli a Svátková se netají tím,že to byl nejtěžší rok jejího života. Spolu se třemi syny se musela herečka vystěhovat z luxusní devítipokojové vily do garsonky. Během online výuky seděl jeden z chlapců v jedné místnosti a druhý na záchodě.

Bylo to těžké a Svátková věděla, že musí udělat všechno proto, aby mohli z nevyhovujícího bydlení pryč. „Hodně jsem se modlila. Musela jsem rychle získat hypotéku,“ svěřila se s tím, že se jí to nakonec povedlo. Herečka si je jistá, že když člověk spadne na dno, musí se zaměřit na cíl, jak chce žít.

Jí se to povedlo. Dokázala se dostat přesně tam, kde chce být. Má krásný dům uprostřed zeleně, který je prý poprvé v životě přesně podle jejích představ. A po svém boku o sedm let mladšího partnera Jana Rybu (32). Dokáže se ale zbavit pochybností? Co když i on jednou řekne jejich společnému životu sbohem?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden