Moje sladké tajemství

Z platu šatnářky musela uživit celou rodinu

Moje sladké tajemství

Tatínka měla ve vězení a manžela na vojně. Starala se proto o celou rodinu!

Je podivuhodné, že oblíbená herečka Jiřina Bohdalová (88) působí vždy jako usměvavá a dobře naložená dáma. Vždyť zažila mnoho tragédií, které ji navždy krutě poznamenaly.

Milovaná Jiřina Bohdalová (88) se narodila v Praze, v roce 1931. Ke svému původu se vždycky s úsměvem vyjadřovala v tom smyslu, že její rodiče byli podvraťáci, a to jsou prý ti nejchytřejší psi.

Oba totiž přišli na svět jako nemanželské děti, a proto se museli o svoje místo v životě doslova poprat. Dalo jim to ovšem obrovskou vůli něco dokázat.

Měla být dětskou hvězdou

Maminka Marie chtěla mít z Jiřinky dětskou hvězdu, a proto ji už od malička posílala do baletní školy, a později dokonce do filmového komparsu. Bohdalová se tak poprvé objevila před kamerou ještě v éře němého filmu v dílku nazvaném Pižla a Žižla na cestách, který měl

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden