Můj čas na kafíčko

Z pobytu ve vězení si Eva Olmerová odnesla jizvy na duši i na těle!

Můj čas na kafíčko

Za mřížemi ji spoluvězenkyně šikanovaly a zhasínaly cigarety o její ruce!

Měla na to, aby uspěla i v zahraničí. Vynikající zpěvačka Eva Olmerová (†59) ale doplatila na svoji povahu rebelky, na konflikty s režimem a na to, že se až příliš nechala ovládat alkoholem.

Zpěvačka Eva Olmerová (†59) byla tak trochu neřízená střela. Poslední roky života strávila v depresích, které utápěla v tvrdém alkoholu a v konzumaci léků. Přitom vůbec nesměla pít, protože už neměla jednu ledvinu.

V zapomnění ale určitě nezemřela. Na pohřbu v pražském krematoriu ve Strašnicích se tenkrát v roce 1993 sešlo více než dva tisíce lidí. Většina z nich znala Evin pohnutý životní příběh.

Po rozvodu ztratila domov

Eva pocházela z dobré rodiny. Jako malá navštěvovala hodiny klavíru, ale doma si nepřáli, aby se věnovala své vytoužené kariéře zpěvačky. V citlivé době dospívání, když Evě bylo čtrnáct let,

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden