Můj čas na kafíčko

Z rozpadu celoživotního vztahu se Lenka Filipová vzpamatovávala celý rok!

Můj čas na kafíčko

„Láska funguje, jen když není prokalkulovaná. Prostě přijde, vy nevíte proč – a trvá. Teprve po čase ji začnete rozebírat.“

Se zpěvačkou Lenkou Filipovou (67) si osud v životě několikrát pohrál. Překážky ve své kariéře úspěšně zdolala, ale v soukromí pro ni bylo těžké bojovat s koncem dlouhodobého vztahu. Ke všemu se pak ještě přidala vážná nemoc!

K Lence Filipové (67) neodmyslitelně patří kytara. Tu měla doma k dispozici. Rodiče měli sice k hudbě blízko, ale právě na kytaru zvládali zahrát pouze pár akordů. „Byla neustále opřená o stěnu a tak nebyl problém se s ní seznámit, vzpomínala zpěvačka.

S tímhle hudebním nástrojem se velmi sblížila a tak bylo po základní škole její další směřování jasné: přihlásila se na konzervatoř. „Vždycky jsem si přála stát na krásném pódiu a rozdávat štěstí v písničkách, prozradila.

„Samozřejmě jako malá jsem chtěla být letuškou, krasobruslařkou, hlasatelkou, ale od chvíle, kdy jsem uchopila kytaru, se mi změnil svět. S hudbou se

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden