Můj kousek štěstí

Z tchýně udělal milionářku

Ivana Gottová (40), Karel Gott (76)

Národem milovaný Zlatý slavík Karel Gott (76) překonal zákeřnou rakovinu, nabral síly při rekonvalescenčním pobytu v Mariánských Lázních a pomalu začíná znovu pracovat. A také pomalu a jistě přerozděluje svůj nemalý majetek.

Manželka nejznámějšího a nejoblíbenějšího českého zpěváka všech dob Karla Gotta (76) Ivana Gottová (40) už se o svou budoucnost strachovat nemusí. Její manžel, který teprve před pár týdny definitivně vyhrál svůj boj nad zákeřnou rakovinou mízních uzlin, totiž začal nakupovat a přerozdělovat své nemovitosti. Ivanka, která o svého muže po celou dobu jeho pobytu v nemocnici i doma 24 hodin pečovala, dostala už v únoru kromě uzdravení svého muže ten největší dar. Gott na ní nechal přepsat svou vilu na pražské Bertramce v hodnotě 50 milionů korun. A nyní se může radovat i její matka!

Pozemky nechal přepsat na tchyni

Krátce poté, co se Gott doléčil, rozhodl se pro koupi rozlehlých pozemků v severočeské Doubici, kde hodlá zbudovat honosné letní sídlo. Dle údajů uvedených v katastru nemovitostí se nám však podařilo zjistit, že Karel Gott nechal pozemky v hodnotě 8 milionů přepsat překvapivě na svou tchyni Blanku Krejčí (64). Už před lety koupil mamince své milované Ivanky Gottové luxusní byt v centru Prahy.

Dcery neostrouhají

Proč nyní začal Gott přepisovat svůj majetek na příbuzné? Zřejmě chce do budoucnosti ušetřit svým blízkým výdaje spojené s dědictvím. Gottovy nejmladší dcerky Nelly (8) a Charlotta (10), které má s Ivanou, už tak o svou budoucnost strach mít nemusí. Ani starší dcery Dominika (42) a Lucie (27) jistě neodejdou s prázdnou. Lucii už koupil byt dávno a Dominice prý platí po jejím návratu do Čech nájem. Podle všeho se totiž zdá, že vše kromě Bertramky a Doubice podědí rovným dílem právě ony.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden