Můj kousek štěstí

Z trýznivé samoty ho vysvobodila upřímnou láskou

Můj kousek štěstí

Mladá a krásná studentka herectví byla z váženého, přísně vyhlížejícího kolegy nervózní. přesto ji ale dokázal okouzlit

Bouřlivé mládí, alkohol, rodinná tajemství i nevyléčitelná choroba. Tím vším si herec prošel, než potkal ženu svého života. Jeho manželkou je už třináct let.

Už od dětství miloval přírodu a zvířata, proto se chtěl Igor Bareš (55) stát lesníkem či ošetřovatelem v zoologické zahradě. Tímto směrem se po základní škole také vydal, začal studovat střední zemědělsko-technickou školu. V průběhu středoškolských let se však k jeho zálibám přidal historický šerm a amatérské divadlo.

Po střední škole se tedy rozhodl, že zkusí přijímací zkoušky na JAMU v Brně. Hned napoprvé zvládl talentové zkoušky a byl přijat. Odešel tedy do Brna, a začal studovat. Začínala se tak sice rodit herecká hvězda, nicméně toto období bylo pro život budoucího herce zásadní i z jiných důvodů, bohužel už ne tak

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden