Moje sladké tajemství

Z úspěšné krásky Lindsay Lohan se stala troska!

Moje sladké tajemství

Zmizela, aby se srovnala a mohla zase začít žít.

Popularita je něco, na co je americká herečka a zpěvačka Lindsay Dee Lohan (36) zvyklá od dětství. Rozjetou kariéru pak ale na dlouho vyměnila za drogy a alkohol. Věřili byste, že byla více než 20krát před soudem, a že dokonce skončila ve vězení?

Lindsay Lohan (36) se objevovala před kamerami už od tří let. Byla tváří amerických televizních reklam. V deseti se pak poprvé dostala do televizního seriálu a krátce nato začala točit i filmy.

Proslavily jí snímky jako třeba Past na rodiče, Mezi námi děvčaty, nebo Protivný sprostý holky. Se vzrůstajícím úspěchem se však stupňovaly i její excesy, které ji několikrát přivedly k soudu.

Průšvih střídá pohroma

Herečka si užívala bujarých večírků, vesele střídala milence a kašlala na pravidla. Ovšem tenhle životní styl ji doběhl. V lednu

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden