Můj kousek štěstí

Z velké lásky bude drasťák!

Smůla na chlapy, nebo nešikovnost? Má-li ženatého, tak je to určitě varianta č. 2.

Chlapi jí zlomili srdce nejméně natřikrát. Proto prý teď partnera úzkostlivě tají, aby o další lásku nepřišla. Vyčerpaná strachem, ale zamilovaná jako nikdy předtím. Nepřehání to?

Herečka ze seriálu ZOO měla na chlapy smůlu. Nikdy se neprovdala, má dvě krásné dcery se dvěma muži, oba ji ale opustili. O to víc se teď podle některých informací snaží, aby si další lásku udržela.

Ačkoli to stále vypadá, že je sama jako v plotě kůl, údajně je všechno jinak. Sabina Laurinová (51) prý už několik měsíců randí s podnikatelem, jehož totožnost stále tají.

Už mnohokrát se spekulovalo o novém muži po jejím boku, ve hře byli herci, muzikanti i režiséři, herečka ale stále zarytě mlčí a žádný z potenciálních vztahů dosud nepotvrdila. Teď to ale vypadá vážně.

Mnohem častěji zaznívají hlasy, že se zamilovala až po uši a má obrovské obavy, že o lásku opět přijde. Stalo se jí to už v minulosti s rockerem Josefem Vojtkem (58), zubařem Karlem Kameníkem (57) a dalšími.

Je tu ale ještě jedno velké a varovné „ale“. Její vyvolený má být totiž ženatý, dokonce má mít děti. Takže by se nikdo nemohl příliš divit, pokud by si on sám nepřál, aby jeho jméno prozradila.

A jestli je opravdu tak zamilovaná, jak se povídá, tak asi udělá vše, co mu na očích uvidí. Nastoupila bezhlavou cestu do pekel? Je zřejmé, že přes samou lásku nevidí, jak se věci ve skutečnosti mají.

Nebyla by první ani poslední, kdo se díval na svět růžovými brýlemi a přehlížel varovné signály v hlavě. Někteří její známí se však obávají, co bude, až se Sabina podívá pravdě do tváře.

Zůstane jí opět jen zlomené srdce a prázdnota v životě po dalším muži? V jejím případě by šlo o až zarážející recidivu. I její fanoušci se shodují, že by potřebovala takového muže, který jí bude oporou, jehož bude moci ukázat na veřejnosti a ne ho schovávat „pod gaučem“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden