Moje šťastná hvězda

Z velké lásky se brzy stala rodinná firma

Málokdo ví, že osudové setkání modelky Simony Krainové (46) a jejího budoucího manžela Karla Vágnera mladšího (43) proběhlo jako v romantickém filmu.

Ti dva se poznali na letišti, když měla Simona namířeno do do New Yorku. A přestože prý Vágner vůbec není Simonin typ, hned od počátku jí imponovalo jeho dobývání.

Manželství bylo odsouzeno k zániku

Simona totiž později prozradila, že dřív měla slabost především pro bouřliváky a věčné potížisty. Jedním z nich byl i nespoutaný a věčný lovec žen Sagvan Tofi (54).

Pak následoval její první manžel – herec, zpěvák a moderátor Bořek Slezáček (52), který svůj život spoustu let utápěl v alkoholu. Ti dva se vzali v roce 2003, jenže už po třech letech přišel rozvod.

Slezáček se později upřímně přiznal, že i tuto dobu má ve vzpomínkách tak nějak v mlze. Stále si totiž udržoval svou hladinku, a trvalo ještě mnoho dalších let, než opravdu vystřízlivěl.

Její partner měl slabost pro lehké ženy

Bohužel Simona si i po rozvodu hledala muže mezi potenciálně nevhodnými partnery. Přesně takový byl i mladý hokejista Jiří Hudler (35). Přestože jim téměř nikdo nedával šanci, hlavně kvůli věkovému rozdílu, Simona si nedala říct.

Za svým vyvoleným pravidelně létala do Detroitu, kde hrál, a kvůli němu vydržela i nekonečnou nudu nudu tohoto amerického města. Bohužel, už brzy se ukázalo, že byl jejich vztah patrně pěkně bouřlivý.

Během dvou let, co byli spolu, se totiž opakovaně scházeli a zase rozcházeli. Když se pak provalilo, že si Hudler zřejmě rád užíval s prostitutkami, bylo to pro Simonu znamení, že je její přítel ještě nezralý, a definitivně ho poslala k vodě.

Konečně si nemusela na nic hrát

Jen krátce předtím, než Simona potkala podnikatele Karla Vágnera, na ni začal pomalu doléhat její věk. „Říkala jsem si, že už je možná po všem.

Bylo mi sedmatřicet, a ne že bych byla vyloženě hysterická, ale občas na mě padaly deprese, že už snad normálního chlapa nenajdu a děti mít nebudu,“ přiznala později Krainová. Když se ale seznámila s Vágnerem, bylo vše najednou úplně jinak.

Modelka se dokonce svěřila novinářům, že se Karlem cítila už po dvou dnech naprosto uvolněná a svobodná. „Z mé strany nešlo o zamilování, kdy padáte do mdlob. S ním jsem si nemusela na nic hrát, za nic se schovávat,“ pokoušela se vysvětlit.

Zamilovala se do gentlemana

Díky klidu, který modelka vedle svého partnera zažila, se do něj začala pomalu ale jistě zamilovávat. A také nešetřila chválou, když o něm vyprávěla. Simona tvrdila, že je Karel doslova vzor všech ctností.

Její nový přítel totiž nechodil s kamarády na pivo a nepodnikal s přáteli pánské víkendové jízdy. Zkrátka, chtěl být pořád s ní. A navíc prý byl slušně vychovaný, což je dnes u mužů velká vzácnost.

„Je to vyrovnaný gentleman, který ve mně probouzí klid. Je jako nekonečná thajská masáž,“ básnila Simona. Krainová brzy získala jistotu, že je pro ni Vágner ten pravý.

I proto se nebránila těhotenství, které se dostavilo sotva pár měsíců od počátku jejich vztahu. A protože chtěla rodit jako vdaná paní, tak se za Karla v šestém měsíci těhotenství provdala.

Do manželství se vrhli po hlavě

Jejich svatba v roce 2010 proběhla v naprostém utajení na Staroměstské radnici v Praze za účasti jen několika hostů. Později Krainová vyprávěla, že obřad vlastně vůbec neplánovali, pouze si dva týdny předtím řekli, že do toho půjdou po hlavě.

Jak ukázaly následující měsíce, Simona a Karel udělali dobře, že po tak krátké známosti riskli sňatek. Vždyť už při porodu jejich prvního syna Maxe (8) v listopadu 2010, byl Vágner se Simonou, která rodila císařským řezem, a starostlivě dohlížel na to, aby ona i jejich synek byli v naprostém pořádku.

Je to velmi schopný manažer

Druhého syna Bruna (6) porodila Simona opět císařským řezem v říjnu 2012. A i tentokrát byl Karel u porodu přítomen. Krainová tak najednou měla rodinu, po které tolik let marně toužila.

A ještě něco navíc, v manželovi našla nejen skvělého partnera a otce dětí, ale i velmi schopného manažera, který ji nestojí ani korunu. „Klienti osloví Karla, takže je to doma.

Karel je v této profesi nejlepší, dělá to spoustu let,“ chválí modelka svého muže. Vše je dnes pro ni také mnohem jednodušší, protože se doma o peníze nedělí. Finance dávají do společné kasy, a hlavně spoří dětem.

Modelka totiž nechce, aby jejich synové zažili tak těžké začátky, jako měla kdysi ona. Samozřejmě to není jen Simona, kdo v jejich rodině vydělává slušné peníze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden