Moje šťastná hvězda

Z vrcholu spadla až úplně na dno

Byla ikonou, lidé ji milovali. Tereza Pergnerová (49) ale slávu neustála a z piedestalu spadla na úplné dno.

Díky moderování hitparády Eso ji znal celý národ. Tereza Pergnerová (49) slávu neunesla. Měla smůlu, že se na ni neustále lepili muži, kteří ji stahovali hlouběji a hlouběji. A také byla pod vlivem otce Eduarda Pergnera, který doma vládl pevnou rukou.

Ten byl velmi skoupý na jakákoli slova uznání a nepochválil ji prý ani v době, kdy byla na vrcholu. Naopak ji peskoval za každou maličkost. Když Pergnerová potřebovala oporu v nejbližších, nedostala ji. Zkusila tedy drogy a stala se závislou.

Smrt otce

Svět se jí najednou začal měnit před očima, lidé ji pomalu opouštěli. Několikrát se pokusila o sebevraždu, když se předávkovala. Později tvrdila, že to bylo zoufalé volání o pomoc. Svoji situaci chtěla řešit, nastoupila na léčení, ale nikdy tam nevydržela. Když v roce 1999 její otec zemřel, paradoxně přišla úleva.

Jenže to mělo i stinnou stránku. „Byla jsem volná, nikdo mě nekontroloval. Tím pádem jsem do drog spadla úplně.“ Dokonce nafotila i hanbaté fotky jen pár týdnů poté, co tehdejšímu partnerovi Františku Vomáčkovi porodila syna Samuela (22).

Všechno překonali?

Nikdo příliš nevěřil, že se ze dna dostane. Pergnerová to ale dokázala. Syna svěřila mamince, aby se dala do pořádku. S drogami skoncovala a začala zase pracovat, Samuela si pak mohla vzít zpět v době, kdy věděla, že se o něj zvládne postarat.

Přišly sice další pády, třeba když se v roce 2004 během moderování VyVolených zamilovala do Jiřího Chlebečka (54) a porodila mu dceru Nathalii (15). Jsou spolu dodnes a stále se vášnivě milují. Snad jim to vydrží co nejdéle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden