Moje šťastná hvězda

Za dluh si navíc mohla sama

Neznalost neomlouvá. Na to přišla i MICHAELA TOMEŠOVÁ (30). Vlastní chybou si pořádně zavařila a čekalo na ni splácení dluhů.


Když hvězda seriálu Sestřičky Modrý kód čekala svého druhého potomka, byla štěstím bez sebe. Radost Michaele Tomešové (30) a jejímu manželovi Romanovi (33), který zase pro změnu září ve veleúspešné Slunečné, dělal doma už syn Kristiánek (4), manželé si krátce předtím pořídili eko dům v hodnotě čtyř milionů korun, na který si vzali hypotéku.


Přestože měli v té době malé dítko a další bylo na cestě, oba stále pracovali jako o život, aby mohli splácet nemalé částky za vysněný příbytek. Zvládali to ale skvěle, to ale ještě ovšem netušili, že brzy přijdou další problémy.


S manželem těžkou situaci naštěstí bez větší újmy zvládli.

Nepřevedla rodičovskou na mladšího syna

Když se pak narodil Jonáš (2) a vyčerpala rodičovskou na staršího syna, pelášila herečka na správu sociálního zařízení, aby mohla čerpat rodičovskou dovolenou i na toho druhorozeného. V tom byl ale ten problém.

„Tam jsem zjistila, že jsem měla už v době těhotenství převést rodičovskou na mladšího syna a na toho staršího ji vyčerpat dříve, než porodím,“ přiznala tehdy otevřeně.

Celkově to prý dělalo skoro sto tisíc korun, což ji velice překvapilo. Míša se s nimi dohodla na splátkovém kalendáři a to, co za Jonáše dostala, dávala hned zase pryč, aby splatila svůj dluh. „Jsem v podstatě na nule,“ dodala k tomu.

Pandemie je překvapila

Když už si mladí manželé mysleli, že už je nic špatného v nejbližší době nečeká, přišla koronavirová pandemie. Jak již bylo řečeno, oba hrají v úspěšných seriálech, avšak velké příjmy měli oba hlavně z divadel a muzikálů.

O to ale přišli. Sami loni na jaře přiznali, že je to těžké a že nevědí, z čeho zaplatí hypotéku. Nyní už to však vypadá, že se věci pomalu vrací do normálu a brzy bude zase dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden