Můj čas na kafíčko

Za drsným rozvodem Ivany Andrlové stála pravděpodobně oboustranná nevěra!

Můj čas na kafíčko

Dobře zná svá slabá místa, třeba to, že dokáže být až přehnaně impulzívní!

Ke slávě přišla Ivana Andrlová (59) doslova přes noc a užívala si ji celé své mládí. Místo pohádkových princů si vzala dvakrát rozvedeného staršího muže a později toho litovala!

Některé herecké začátky bývají obtížné. Adeptky na slávu začínají u malých rolí a doufají, že jednou přijde nějaká přelomová. Ivana Andrlová (59) měla ale neuvěřitelné štěstí v tom, že ta její přelomová role přišla dokonce ještě dřív, než začala studovat na konzervatoři!

Dvojnásobně šťastný den

Ivana pochází z východních Čech, vyrůstala v Chocni. Herectví jí v dětství nijak zvlášť nepřitahovalo. Chodila sice do Lidové školy umění na piáno, zpěv a tanec, ale připravovala se na to, že až bude velká, stane se třeba učitelkou jako její maminka. O všem se rozhodlo na jednom konkurzu. V Československé televizi se připravovala inscenace Podnájemníci. Ivana, která mezitím dělala zkoušky na konzervatoř, se na konkurz dostavila a zaujala. Bylo rozhodnuto, že sestru Jaromíra Hanzlíka (72) si zahraje právě ona. A aby její radost mohla být dvojnásobná, tak přesně v den, kdy se o svém úspěchu dozvěděla, přišlo jí i potvrzení

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden