Moje sladké tajemství

Za krutou zradu Libuše Rohlíčková nakonec zaplatila

Sabina Laurinová (52) na tu pravou lásku stále čeká. Největší ránu jí zřejmě zasadil Josef Vojtek (58), který ji opustil kvůli mladičké tanečnici Libuši Rohlíčkové (43).

Říkalo se o nich, že jsou jako kráska a zvíře. Sabina Laurinová (52) v té době hrála samé princezny, Josef Vojtek (58) dobýval pódia jako drsný rocker.

Vojtek Laurinovou opustil kvůli mladé tanečnici.

Přestože byl každý jiný, byli do sebe bláznivě zamilovaní a narodila se jim dcera Valentýna (21). Jenže už tehdy se povídalo, že Vojtek svou partnerku podvádí a ona si může oči vyplakat. To ale hudebník tehdy striktně odmítal. Nakonec ale přece jen podlehl...

Rázný odchod kvůli tanečnici

Psal se rok 2004, když se Vojtek poohlížel po pozemku, kde by pro svou rodinu postavil dům. Místo toho si ale zničehonic sbalil kufry a po šesti letech od Laurinové utekl za tanečnicí Libuší Rohlíčkovou (43), tehdy Hůlkovou. Poznali se při zkoušení muzikálu Tři mušketýři a rocker zřejmě nedokázal svým touhám odolat.

Tanečnice se do něj zamilovala jen pár měsíců po rozvodu s Danielem Hůlkou (55). Laurinová mu to nemohla dlouho odpustit, navíc se jí mělo dotknout, že zatímco ona se svatby nedočkala, Libuši si vzal po dvou letech za velké slávy. Rok nato se jim narodil syn Matyáš (16). Tehdy ale ještě netušila, jak krutý konec ji čeká.

Podraz od nejbližšího člověka

Do její nejlepší kamarádky, tanečnice Jovany Skrčeské (45), se totiž manžel zamiloval jen o rok později. Libuši tato zrada samozřejmě velice bolela, vždyť jí Skrčeská svědčila na svatbě s Vojtkem! Návrh na rozvod na sebe nenechal dlouho čekat. Křehká brunetka s ním zachovala dobré vztahy kvůli synovi.

Došlo jí, že se jí děje takřka to samé, co před lety Laurinové. Lásku nakonec našla po boku syna herečky Evy Hruškové (72), Zdeňka Rohlíčka (43). Laurinová na toho pravého muže stále zatím marně čeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden