Můj kousek štěstí

Za manžela má náhradu?

Kariéru má nyní nastartovanou skvěle, rodinný život tím ale nejspíš dost trpí.

Co se to děje v domácnosti hvězdy Zlaté labutě Kristýny Ryšky (38)?

„V Praze jsem dost sama, protože manžel s dítětem bývá v Rožnově,“ posteskla si tmavovláska s dodatkem, že v hlavním městě tráví osamělé večery, protože tu vedle Zlaté labutě natáčí i seriál Král Šumavy. A rodina, tedy manžel, ekonom Jan Ryška, a syn Antonín (3), je daleko.

S Vaculou díky seriálu tráví hodně času, sympatie neskrývají.

Fakt, že si naříká na samotu a že ji její nejbližší bolestně postrádají a možná ji poslední dobou znají víc z obrazovky než jako maminku připravující večeři, je alarmující. Může se sice radovat z toho, že je seriálovou hvězdou a její popularita jen stoupá, těžko ale říci, zda jásá i manžel, který je na výchovu malého synka často sám.

Takové manželství může dostávat trhliny. Vynořují se navíc spekulace, že si osamělá herečka v Praze za manžela najde náhradu. Údajně projevuje sympatie k fešákovi Adamovi Vaculovi (36), který s ní ve Zlaté labuti hraje.

Což o to, Vacula má mnoho ctitelek, ne každá s ním ale tráví tolik času jako právě krásná kolegyně. A onu notoricky známou poučku: Co je v domě, není pro mě, herci, jak známo, zoufale nedodržují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden