Moje sladké tajemství

Za milenkou tajně utíkal na Slovensko

Ostře řezané rysy a gentleman každým coulem, takový byl Radoslav Brzobohatý (†79). Není divu, že učaroval na dlouhých 12 let také herečce Jiřině Bohdalové (92). Pak se ale na scéně objevila Hana Greogorová (71) a proslulého fešáka jí ukradla.

Jiskra mezi Radoslavem Brzobohatým (†79) a Jiřinou Bohdalovou (92) přeskočila v roce 1964 na natáčení filmu Hvězda zvaná Pelyněk. Tehdy ale herečka ještě netušila, že o 17 let později se to samé jejímu muži stane na natáčení Nočních jezdců a zakouká se do temperamentní Slovenky Hany Gregorové (71).

Po zradě zůstala sama.

Žárlivost a každodenní hádky

Bohdalová a Brzobohatý spolu chodili šest let, než se rozhodli do toho praštit. Jejich manželství ale bylo všechno, jen ne klidné. Spalovala je ohromná vášeň, ze které často přecházeli do obřích hádek. Na Brzobohatého ženy letěly a Bohdalová to moc dobře věděla.

Snad proto na něj chorobně žárlila, čímž ho přiváděla k šílenství. Sám říkal, že dlouho odolával, nakonec se ale neudržel. Možná kdyby herečka nedělala takové scény, nenahnala by ho do náruče jiné.

Naprosté omámení

Ovšem i Gregorová byla tou dobou zadaná. Jejím manželem byl jordánský lékař Gassan, se kterým měla malou dceru Rolu (45). Když po letech na seznámení s Brzobohatým vzpomínala, popisovala ho jako naprosté omámení.

Půl roku se stýkali tajně. Herec za ní často jezdil do Bratislavy. A pak se rozhodli, že to oznámí svým partnerům. Manžel Gregorové to pochopil, Bohdalová to cítila jako obrovskou zradu a roky nemohla manželovi odpustit. Stalo se tak až těsně před jeho smrtí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden