Můj čas na kafíčko

Za naivitu draze zaplatila!

Můj čas na kafíčko

Ani po tak náročném rozvodu nenašla moderátorka klid. Z velké lásky se stalo drsné bitevní pole!

I když hvězda TV pořadu Showtime Gabriela Soukalová (31) září štěstím a moc se těší napříchod prvního potomka, stále jí na čele přidělává vrásky její exmanžel Petr Koukal (35), z kterého má strach. Jak skončí vyhrocenné vztahy?

Zdá se, že rozepře mezi bývalými manželi Gabrielou Soukalovou (31) a Petrem Koukalem (35) nabírá na síle. Koukal se prý s rozvodem těžko vyrovnává a usiluje o to, aby život znepříjemnil i své bývalé ženě. Přestože se ji snaží ochránit její současný partner Miloš Kadeřábek (33), strach z exmanžela jen těžko zažene.

Ale proslýchá se, že ani s Milošem to údajně není žádná idylka a děsí se budoucnosti. Ačkoliv se její milý tváří jako podnikatel, po finanční stránce se mu prý moc dobře nevede. V minulosti se potýkal s velkými finančními problémy, až to dospělo do takové fáze, že musel

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden