Komerční sdělení
Můj čas na kafíčko
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku

Vánoční svátky jsou za dveřmi a Lidl přináší pro své zákazníky jedinečnou příležitost. V rámci nového věrnostního programu mohou za své nákupy získat exkluzivní kuchařku „Když jídlo spojuje“, vytvořenou ve spolupráci se šéfkuchařem Romanem Paulusem. Akce startuje v pondělí 11. listopadu a potrvá až do 22. prosince, nebo vyčerpání zásob.

Od 11. listopadu získají zákazníci za každý nákup nad 700 Kč virtuální známku ve své aplikaci Lidl Plus. Jakmile nasbírají 7 bodů, mohou si v kterékoli prodejně Lidl vyzvednout exkluzivní kuchařku „Když jídlo spojuje“. Kniha je ideálním dárkem pod stromeček a potěší nejen milovníky vaření, ale i všechny, kteří si přejí trávit více společných chvil u prostřeného stolu.

Kuchařka je pečlivě sestavená tak, aby si z ní vybral opravdu každý. Obsahuje 73 receptů rozdělených do pěti tematických kapitol, zaměřených na různé příležitosti a rozmanité chutě.

České recepty – tradiční jídla a oblíbené klasiky, které se v rodinách dědí z generace na generaci.

Světová kuchyně – inspirace pro ty, kdo rádi objevují nové chutě a pokrmy z různých koutů světa.

Lehké a dobré – moderní a bezmasé recepty, které ocení i příznivci zdravějšího stravování.

Každodenní recepty do 30 minut – rychlá a jednoduchá jídla pro uspěchané dny, ideální pro rodiny s dětmi.

Sváteční recepty – speciální pokrmy pro slavnostní příležitosti jako Vánoce, Velikonoce nebo Silvestr.

„Naší snahou bylo vytvořit kuchařku, která bude nejen krásným dárkem, ale především inspirací pro společné chvíle v rodinném kruhu. Kniha propojuje osvědčené recepty, které lidé znají a mají rádi, s novými nápady a mými radami, jak jídlo připravit co nejlépe,“ říká šéfkuchař Roman Paulus.

Kromě široké nabídky receptů přináší kuchařka i „něco navíc“. Většina receptů je doplněna QR kódy, které po naskenování vedou na stránky Kuchyně Lidlu. Tam si mohou zájemci krok za krokem prohlédnout videonávody s Romanem Paulusem. Díky tomu si i začínající kuchaři připraví pokrm jako profesionálové, zatímco pokročilí se dozví užitečné tipy a triky. Web Kuchyně Lidlu nabízí také praktické nástroje, jako je přepočet surovin na zvolený počet porcí, nákupní seznamy, hodnocení a možnost ukládání oblíbených receptů.

Kromě receptů kniha obsahuje i čtyři rozhovory s dodavateli Lidlu, kteří sdílejí své zkušenosti a zásady kvality surovin. K několika vybraným receptům nechybí ani doporučení k párování s vínem od nebo piva k některým pokrmům. O doporučení se přitom postarala sommeliérka Dagmar Kadlecová, která je držitelkou celosvětově uznávaného titulu DipWSET.

„Kuchařka „Když jídlo spojuje“ vznikla ve spolupráci s vyhlášeným šéfkuchařem Romanem Paulusem. Tato dlouhodobá spolupráce je nejen zábavná, ale i velmi plodná, přinesla už na 2500 originálních receptů. Proto věřím, že zákazníky bude výsledek naší společné práce bude bavit stejně, jako nás bavila její příprava,“ přibližuje jednatel společnosti Lidl odpovědný za Nákup Konrad Leszek Singer.

 

 

 

 

 

 

Související články
Italové tvrdí, že těstoviny nejsou jen jídlo, ale rituál, při kterém se snoubí kvalita surovin, jednoduchost a pečlivý postup. První zmínky o italských těstovinách pocházejí už ze 13. století, vznikly už ale pravděpodobně dříve. Dnes existuje několik stovek druhů těstovin. V kombinaci s červeným vínem vzniká nezaměnitelná chuť – víno zvýrazní sladkost rajčat a dodá […]
Moje sladké tajemství / 25.7.2025
Meruňku přivezl z Číny do Evropy Alexandr Veliký a pro mnoho z nás představují tyto sytě oranžové plody vrchol letní sezóny. Přestože mají sladkou chuť obsahují jen poměrně nízký obsah cukru. Díky vysokému obsahu vody mají i velmi nízký obsah kalorií. Meruňky obsahují karotenoidy dodávající jim typickou barvu, dále pak beta-karoten působící jako antioxidant, který […]
Bývalá královna krásy, moderátorka Iveta Lutovská (42) znovu okouzlila – tentokrát ale nebyla středem pozornosti ona sama! V doprovodu svého syna zavítala do pražského Světa medúz, kde ji doslova očarovaly nejen vznášející se průhledné krásky, ale také nová expozice svítícího planktonu. A jak sama přiznala, na tuhle návštěvu jen tak nezapomene, a to přesto, nebo […]
Šťavnaté vepřové maso bývá sázkou na jistotu v nejedné domácnosti. Dlouhé pečení krkovice z ní vypeče tuk, čímž maso získá výraznou chuť a marináda zjemní celkovou chuť. Pokud chcete zkusit krkovici v méně obvyklé podobě, použijte kombinaci kvalitního kečupu a černého piva. Ta skloubí sladkokyselý profil rajčat s karamelovými tóny piva, stolovníci tak okusí jinou […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz