Moje sladké tajemství

Za návrat k Jiřímu draze zaplatila

I když měla dítě s někým jiným, tak ona a Jiří Menzel znovu začali žít jako rodina!

Mnoho lidí kdysi označovalo Olgu Menzelovou (41) za zlatokopku, která chtěla ulovit dobře zajištěného partnera. Tím Jiří Menzel (81) v době jejich seznámení rozhodně byl. Úspěšný režisér a držitel Oscara za nejlepší zahraniční film jistě během své kariéry neměl o ctitelky nouzi.

Cílevědomá studentka Olga však byla jediná, která ho dokázala dostat k oltáři. Pořídila si dítě s jiným V roce 2004 se tak ona a Menzel překvapivě vrátili z dovolené v Thajsku jako manželé. Když se pak novináři ptali Olgy, zda nepřemýšlí o dětech, odpověděla jim pouze, že si své plány nechá pro sebe, a v žádném případě je nehodlá zveřejňovat.

Možná v tu chvíli udělala dobře. Vždyť to, co se jen o několik let později stalo, Menzelovy přátele vytočilo k nepříčetnosti. Olga totiž v prosinci v roce 2008 porodila holčičku Annu Karolínu (10), jejímž otcem nebyl Menzel, ale režisér Jaroslav Brabec (64).

Znovu se k sobě vrátili I když se všichni divili, jak to mohla svému manželovi udělat, ona v tom měla naprosto jasno. Protože už od počátku jejich vztahu věděla, že Menzel děti nechce, pořídila si dcerku s někým jiným.

„Byli jsme domluvení, že až se to stane, tak se naše cesty rozdělí,“ řekla Olga novinářům, když se stěhovala od svého manžela k Brabcovi. Jenže Menzel si Aničku brzy zamiloval natolik, že spolu s Olgou začali žít, i když každý ve svém bytě, znovu jako rodina.

A aby sblížení Olgy a Jiřího bylo definitivní, pořídili manželé své dceři Aničce mladší sestřičku Evičku (4). Musí se hodně otáčet „Jirka přistupuje k oběma dcerám stejně a Aničku bezmezně miluje,“ nechala se později slyšet Olga, a ještě dodala, že stejné to má i režisér Brabec, kterého by prý nikdy nenapadlo vzít do zoologické zahrady pouze svoji dceru Annu.

Olga tak nakonec dosáhla všeho, co chtěla. Má slavného manžela a dvě krásné děti. Za tuto skutečnost však nakonec zaplatila krutou daň. Menzel je nyní vážně nemocný a ona se musí pořádně otáčet, aby je všechny uživila.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden