Moje šťastná hvězda

Za prací musí dojíždět

Hvězda nového krimiseriálu Odznak Vysočina Simona Hába Zmrzlá (32) rozhodně není v showbyznysu žádným nováčkem. Už před několika lety zazářila v úspěšném snímku Ondřeje Havelky (67) Hastrman a nyní si plnými doušky užívá role poněkud puntičkářské kriminalistky.


„Líbí se mi, že je každý díl o nějakém zajímavém celospolečenském tématu. Neřeší se jen vraždy,“ nechala se slyšet sympatická brunetka.


Práce ji sice moc baví, ale jak sama přiznává, natáčení pro ni bylo poněkud náročné, jelikož s manželem, divadelním hercem a režisérem Michalem Hábou (35) žijí v Brně a musejí proto často dojíždět do Prahy. A navíc skloubit to s péčí o dva potomky také asi nebude žádný med.


Možná by tak nebylo na škodu, kdyby se manželé do hlavního města přestěhovali nastálo. I její manžel tu má prý práci. Simona je navíc momentálně velice žádaná a jistě tu bude mít i jiné zajímavé nabídky. Samozřejmě je to ale velký risk, jelikož herecká profese není zrovna stálou záležitostí a to, že je teď on oba zájem nemusí do budoucna tolik znamenat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden