Můj čas na kafíčko

Za rozchodem byly neustálé lži

Doteď se neustále spekulovalo, co bylo skutečnou příčinou rozchodu muzikálové zpěvačky Moniky Absolonové (44) s velkou láskou, exhokejistou Tomášem Hornou (40), všeobecně se usuzovalo, že buď měl nějaké bokovky, anebo že nadělal dluhy.

Vědělo se, že za něho zpěvačka na začátku vztahu zaplatila dluh ve výši několika set tisíc korun, takže s tím byla patrně smířená. Ve skutečnosti ale jeho dluhy pomáhala řešit (a platila) po celou dobu na povrchu tak idylického vztahu. Dokonce snoubenci najala i právníka, který měl celou situaci řešit.

Teď už zpěvačka jen tak nějakému sportovci nenaletí. Jen bohatému!

Podle zasvěceného zdroje byl problém v tom, že i když se za pomoci právníka podařilo najít řešení, vyskočily vždy další závazky, přestože Tomáš ji několikrát ujišťoval, že už žádné dluhy nemá. Což bylo to pověstné ucho, které se nakonec utrhlo  Monika už nedokázala snést snoubencovy „bajky a poudačky“.

No a „chudák“ bývalý hokejista teď bude konečně žít pouze z vlastních peněz, což pro něho představuje skutečnou životní změnu. Bude si platit byt a obluzovat nové potenciální partnerky může pouze do výše svého platu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden