Můj čas na kafíčko

Za svatbu utratil Leoš Mareš čtyři milióny, ale vztah stejně nevydržel!

Můj čas na kafíčko

U porodu nejprve být nechtěl, ale pak byl naprosto nadšený.

Moderátor Leoš Mareš (46) vždycky věřil, že dosáhne svých cílů. Nepochyboval o sobě a dokázal, že sny se mohou splnit, pokud si za nimi člověk jde. V soukromí ale párkrát pěkně zakličkoval.

Stát na pódiu a něco druhým sdělovat, to Leoše Mareše (46) bavilo odjakživa. Už ve škole byl prý tím, kdo nejvíc vyrušoval a dostával za to poznámky. Pokud by se neuplatnil v showbyznysu, určitě by byl i skvělým učitelem nebo průvodcem. Leoš se ale rozhodl jít slávě naproti a pokusit se stát špičkovým moderátorem. A povedlo se mu to!

Proč kožich? Aby si ho zapamatovali!

V rodném Berouně vystudoval Leoš Mareš gymnázium. Také se tam věnoval tanci v místní taneční skupině. Dostal se na Západočeskou univerzitu v Plzni, tu ale nedokončil. S veřejným vystupováním začal v

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden