Můj čas na kafíčko

Za svoji kariéru vděčí Hana Hegerová tomu, že kdysi neměla peníze na uhlí!

Můj čas na kafíčko

Chtěli po ní, aby v Paříži donášela na kolegy, ale dokázala se z toho vymluvit!

Královna českého šansonu Hana Hegerová (87) se stala legendou už dávno. Její život ale nebyl pořád růžový. I v době velké slávy se dokonce dostala na několik měsíců do vězení!

Maminka chtěla mít z Carmen Farkašové, jak zní rodné jméno legendární zpěvačky Hany Hegerové (87) baletku. Byl to čistě účelový nápad: malá Carmen byla totiž strašně neposedné dítě.

Maminka doufala, že si při baletních cvičeních vybije energii. V taneční kariéře ale malé slečně zabránili lékaři: našli jí srdeční vadu, takže s baletem se musela rozloučit.

Vysoká škola? Zapomeňte!

Vzdát se v mládí musela Hana Hegerová i dalších věcí, například rodinné pohody a milované Bratislavy. Rodiče se rozvedli a ona se s maminkou přestěhovala do Hurbanova, poblíž Komárna. Drsná změna přišla

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden