Moje sladké tajemství

Za svou krásu zaplatila příliš velkou daň

Moje sladké tajemství

Protože je stále velice hubená, na její tváři a krku se objevilo mnoho vrásek!

Půvabná americká herečka Calista Flockhart (56) by udělala cokoli, jen aby si udržela svou pověstnou štíhlou postavu. Protože téměř přestala jíst, brzy začala trpět mentální anorexií.

Na první pohled tak křehká herečka Calista Flockhart (56) se jako dítě toužila stát klaunem. Teprve během dospívání začala pokukovat po herectví, chodila na různé konkurzy, a než se na ni usmálo štěstí v podobě první role na divadelních prknech, živila se jako číšnice a instruktorka aerobiku.

Všechny ženy chtěly být štíhlé jako ona

Calistě nějaký čas trvalo, než se uchytila u filmu, ale jakmile získala hlavní roli v seriálu Ally McBealová, stal se hotový zázrak. Z hubené blondýnky byla rázem hvězda, která určovala módní trendy, a ona si toho byla moc dobře vědoma.

Všechny dívky a mladé ženy toužily být stejně štíhlé a krásné jako tato půvabná herečka. Calista pochopitelně dělala vše pro to, aby si své

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden