Můj čas na kafíčko

Za svůj klid zuřivě bojuje jako lvice

Můj čas na kafíčko

Diváky oblíbená herečka má své nálady i pevné názory. Pokud jí někdo nepadne do oka, má smůlu.

Herečka Jaroslava Obermaierová (75) je velmi svérázná osobnost, která na jednu stranu umí být velkorysou hostitelkou, ale na druhou stranu je až přehnaně pořádná a kdo ji nesedne, s tím se nepáře. Je to důvod, proč nenašla tu pravou lásku?

Pro statisíce diváků zůstane herečka Jaroslava Obermaierová (75) už navždy hlavně Vilmou Nyklovou z nekonečného seriálu Ulice. A přestože mnozí věří, že je stejná jako její postava, ve skutečnosti jsou si tyhle dvě osoby velmi vzdálené.

„Ona je úplně jiný rod než já. Je zatížená na rodinu,“ říká upřímně Obermaierová s tím, že ona si na rodinu zdaleka tak nepotrpí. A rozhodně to u ní nejsou jen planá slova. Celým svým životem dokazuje, že umí jít proti zajetému stereotypu a nenechá se tlačit do situace, která by jí byla nepříjemná.

Jenže za to platí i poněkud osamělým životem. Zatímco většina jejích vrstevnic už od malička snila o tom, jak bude jednoho dne vypadat jejich veselka, a vymýšlely

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden