Můj kousek štěstí

Za vztahem dělá poslední tečku?

Nikdy nebyla dlouho sama, lze počítat s tím, že v případě rozchodu najde rychle náhradu.

Na veřejnosti se v posledních měsících spolu příliš neukazovali, podle mnohých jednoduše proto, že se potichu a bez pozornosti veřejnosti rozešli.

Jestli je to pravda a herečka ze seriálu Táta v nesnázích už s designérem Lukášem Pitterem (43) netvoří pár, asi nebude mít problém najít si rychle někoho nového. Pokud tedy bude chtít. Jitka Schneiderová (50) totiž vypadá i po padesátce naprosto skvěle.

Zatímco ona vždy ve společnosti září, Pitter stával v jejím stínu.

Nějakou dobu se spekulovalo o tom, že řešila zaječí úmysly svého o sedm let mladšího partnera, dokonce se mluvilo i o tom, že mu toleruje mladší milenky jen proto, aby spolu zůstali. Je ale možné, že jí nakonec došla trpělivost.

Říká se, že si teď užívá svobody plnými doušky. Není to tak dávno, co na jednu společenskou akci dorazila v botkách na jehlách a odvážných šatech krátkých jen do půli stehen.

Vzbudila samozřejmě obdiv a často i závist přítomných hostů, zároveň se ale dostala do řečí, že je na lovu. Na druhou stranu, jestli to s Pitterem opravdu odpískali a už spolu nejsou, tak proč by se nemohla trochu pobavit...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden